Üdülőhelyek, nyaralóhelyek, amikről eddig csak álmodtál.

A világ legszebb üdülőhelyei

A világ legszebb üdülőhelyei

Sant Antoni de Portmany > Ibiza

2022. december 05. - mandy004

sant_antoni_de_portmany.jpgSant Antoni de Portmany vagy San Antonio Ibiza nyugati partján fekvő város. Ez a második legnagyobb város és Ibizán; egy olyan település, amelyet a Time Out magazin úgy ír le, hogy "vitathatatlanul az univerzum klub-fővárosa".

A város a Sant Antoni-öbölben található, a sziget nyugati partján , a Baleár-szigetek spanyol autonóm közösségének egy részében. A San Antonio kikötőjét számos különböző hajó és kompjárat köti össze, a következő településekkel: Cala Bassa, a Cala Compte, a Pinet Playa, az Es Puet, a Cala Grasió, a Cala Salada és a Port es Torrent. Ezek naponta indulnak áprilistól szeptember végéig vagy októberig. Szintén hetente egyszer indul egy komp Formentera.

Sant Antoni ad otthont Ibiza egyik legfontosabb éjszakai klubjának, az 1975-ben alapított Es Paradisnak.sant_antoni_de_portmany1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbnyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr9613797406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása