Üdülőhelyek, nyaralóhelyek, amikről eddig csak álmodtál.

A világ legszebb üdülőhelyei

A világ legszebb üdülőhelyei

Al Mamzar Beach Park > Dubai

2023. május 10. - mandy004

al_mamzar.jpgValószínűleg Dubaj legjobb strandja, bár fizetni kell a parkba való belépésért, (5 AED) de ez annyira jelképes, hogy érdemes eljönni. Négy öböl van itt, ragyogó tiszta vízzel, egyátalán nincs tömeg, lehet bérelni napágyat és napernyőt (10 AED a napenyő, 20 AED az ágy) , de ingyenes birtokba vehető asztalkák is vannak napernyőkkel, és természetesen a sajátunkat is használhatjuk. A parkban rengetek kis játszótér van kiépítve a gyerekek számára, valamit grillező helyek és még egy úszómedence is. Vannak kis büfék, egy nagyobb étterem ahol lehet enni.

Aki nem akar a taxira költeni az metroval és busszal is kijöhet ide, zöld vonal Palm Deira Metro megálló, (ami egyben buszállomás is), és ott át kell szállni a C28 számú buszra, aminek a másik végállomása az Al Mamzar park bejárata.al_mamzar1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbnyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr2513964432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása