Üdülőhelyek, nyaralóhelyek, amikről eddig csak álmodtál.

A világ legszebb üdülőhelyei

A világ legszebb üdülőhelyei

Sharm el Sheikh > Egyiptom

2023. augusztus 20. - mandy004

sharm-el-sheikh-egypt.jpgSharm el Sheikhet azoknak ajánljható akik inkább a passzív kikapcsolódást, a pihenést részesítik előnyben az ide-oda mászkálás helyett, és szeretnék maximálisan kiélvezni a klasszikus arab stílusú szállodakomplexumok minden kényelmét, a hatalmas medencék és gondozott kertek nyújtotta kellemes környezetet, végigkóstolni az all inclusive étkezéseken feltálalt megszámlálhatatlan fogást. Ha pedig megunnák az édes semmittevést, leballaghatnak a korallzátonyokhoz fürkészni a színpompás víz alatti élővilágot. 

De azért bőven található program helyben és a környéken. Mindenkinek ajánljható a hajókirándulás a Tirán-szigetek felé vagy a Ras Mohammedhez, Egyiptom első tengeri nemzeti parkjához. Már az odavezető úton megával ragadó a látvány, egy modern hajó fedélzetéről megcsodálhatók a part menti szállodák, A hajó háromszor megáll egy-egy korallzátonynál, ahol tapasztalt vezető segítségével snorkelezni lehet. Pipát és szemüveget itthonról is vihetünk, de bármelyik árusnál pár euróért kapható. A kirándulás árában benne van a hajón felszolgált ebéd is, amire nem lehet panasz.sharm-el-sheikh-egypt1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbnyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr4014224103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása