Üdülőhelyek, nyaralóhelyek, amikről eddig csak álmodtál.

A világ legszebb üdülőhelyei

A világ legszebb üdülőhelyei

Fakistra Beach > Paralia

2023. augusztus 30. - mandy004

fakistra.jpg

  • Paralia az úgynevezett Olimpiai Riviéra nyaraló települése. Nem túl nagy település, könnyen bejárható, feltérképezhető. Paralia kb. 6 kilométerre van Katerini várostól.
  • Paralia közúton 1035 kilométerre van Budapesttől. Megszakítás nélküli utazást feltételezve ez 12 órás autózást jelent. 686 kilométeren autópályát élvezhetünk. Egy útra kb. 37 ezer forint közlekedési költséget érdemes kalkulálni.
  • Tényleges turista látnivaló nincs Paraliában. Minden a strandról szól, meg az evésről, szórakozásról.
  • Az Olimpiai Riviérának mintegy 70 kilométer hosszú homokos partvonala van, tehát van bőven választék más és más strandszakaszt felfedezni. A partvonalon, így Paraliában is a strand homokfövenye (főleg a vízbe menetel elején) tartalmaz kisebb-nagyobb kavicsdarabokat is. A tenger lassan mélyülő, ami jó a gyerekeknek.
  • Azt mondják, hogy július közepe és augusztus eleje között a legtisztább a tenger és ilyenkor a legjobb odautazni.
  • Paralia fejlett szolgáltató infrastruktúrával rendelkezik. Minden a nyaralók kiszolgálására van irányozva.fakistra1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbnyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr414977204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása