Üdülőhelyek, nyaralóhelyek, amikről eddig csak álmodtál.

A világ legszebb üdülőhelyei

A világ legszebb üdülőhelyei

Bora Bora > Francia Polinézia

2023. szeptember 10. - mandy004

bora_bora1.jpgHa álomutazásról beszélünk, talán Hawaii és Bora Bora jut legtöbbünk eszébe először. Ezek az elérhetetlennek tűnő szigetek sokaknak jelentik az utazások csúcsát, a legszebb helyeket a Földön. A két úti cél azonban teljes mértékben különböző: míg Hawaii inkább a túrázásról, kirándulásról szól, addig Bora Bora egyértelműen a luxus pihenésre specializálódott.

Bora Bora a Francia Polinézia leghíresebb szigete, ami egy mindössze 29 négyzetkilométeres “fő” szigetből és az azt körülölelő atollokból áll.

Amit mindenképp érdemes szem előtt tartanod, hogy a fő szigeten mindössze egy publikus strand, a Matira Beach található, ami ebben a kategóriában átlagosnak mondható. Ha valóban azt szeretnéd látni, amit a képeslapokon elképzeltél, akkor valamelyik atollon kell szállást foglalnod. Különböző nemzetközi szállodaláncok közül válogathatsz. Szerintünk a szigetcsoport nyugati felén lévő atollok szebbek, elszigeteltebbek és nyugodtabbak keleti oldalon fekvő társaiknál. Habár nagyon csábító lehet a víz feletti bungallow foglalása, én azt inkább Mooreán javaslom a gazdagabb élővilág miatt.bora_bora.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbnyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr3115349338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása