Üdülőhelyek, nyaralóhelyek, amikről eddig csak álmodtál.

A világ legszebb üdülőhelyei

A világ legszebb üdülőhelyei

Baska > Krk sziget

2024. március 07. - mandy004

baska.jpgBaska Horvátország egyik legtöbbet fotózott és egyben, egyik legszebb városa. Helyileg a Krk sziget déli végén, egy sziklafalakkal határolt, hatalmas öbölben fekszik. Baska nyaralás tekintetében tökéletes választás, hiszen közel fekszik Budapesthez (mindössze 540 kilométerre), nem kell kompozni ahhoz, hogy a Krk szigetre bejussunk, s mind e mellett vagy 30 strand közül válogathatunk.

A legközelebbi város - Krk - is 18 kilométerre található innen. Tekintettel arra, hogy egy csodálatos természeti értékekkel rendelkező, más riviérától távol eső helyen szeretnénk nyaralni, Baska Krk sziget magasabb árfekvésű úticéljai közé tartozik. Véleményünk szerint megéri összespórolni egy Baska nyaralást, mert egy csodálatosan szép öbölről van szó. Csak kisétálunk az apartmanunkból vagy a szállodából s máris ott vagyunk a tengerparton.

Minden Baska nyaralás a tengerparti sétány illetve a Nagy strand és a fürdés köré épül fel. Itt Baskán akkor is jól fogjuk érezni magunkat, ha érkezéskor letesszük a kocsinkat – maximum Krkig megyünk el autóval – és egy hétig nem vezetünk.baska1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbnyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr6414362347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása